реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Витрачання коштів батьків перевірить прокуратура

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за заявою про можливе протиправне використання коштів батьків навчальними закладами

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено заяву міської організації політичної партії «Демократичний Альянс» про порушення прав дітей та учнівської молоді на доступність і безоплатність освіти у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру.

У межах кримінального провадження будуть перевірені всі доводи, викладені в заяві організації, встановлені фактичні обставини справи та дана їх правова оцінка.

Досудове розслідування у провадженні доручено міськівідділу міліції. Хід розслідування взято на контроль прокуратурою міста Чернігова.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Демальянс, харчування в школах, Корупція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А можна ще додати інформації для прокуратури чи ДемАльянсу: у ЗОШ №20 постійно збирають гроші на прибирання класів техпрацівниками. Але ж сам Купріяненко говорить, що до 8-го класу включно техпрацівники це роблять виключно в межах своєї ставки, тобто безкоштовно для батьків. Натомість у школі ж батьків переконують у зворотному. Питання: а чи доходять ці гроші до тих техпрацівниць чи йдуть деінде?
avatar