реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Демальянс" вимагає засудити Валентину Зеленчук

Політична партія «Демократичний Альянс» в рамках кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах» проводить постійну роботу по виявленню порушень в діяльності територіальних підрозділів Державної Міграційної Служби. На адресу партії приходить велика кількість скарг від громадян про образи та поневіряння під час оформлення закордонних паспортів. Крім того, люди стурбовані бездіяльністю Прокуратури. Вони висловлюють припущення, що Прокуратура покриває порушення законів в ДМС. Останні події яскраво свідчать про методи роботи чиновників ДМС.

Нещодавно працівники міліції затримали заступника начальника Управління ДМС у Чернігівській області Зеленчук Валентину Петрівну під час отримання хабара за видачу паспорта. Ми будемо ретельно слідкувати за перебігом слідства. У разі виникнення будь-яких підозр, що Прокуратура гальмує справу або надає можливість чиновнику відкупитись від кримінальної відповідальності, ми будемо надавати максимальний розголос цієї інформації та звертатись до керівництва вищих органів влади.

Сьогодні мешканці Чернігова та активісти Чернігівського осередку політичної партії «Демократичний Альянс» звертаються з колективною заявою до правоохоронних органів з вимогою провести об’єктивне розслідування цієї справи, та притягнути до кримінальної відповідальності заплямованого чиновника.

Дане питання є політичним екзаменом сьогоднішньої влади по очищенню та відновленню довіри.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:прокуратура Чернігівської області, Демальянс, Корупція, закордонні паспорти, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar