реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вистава в Новозаводському суді: 5 відводів, пікет, госпіталізація

В Новозаводському районному суді Чернігова з вечора до глибокої ночі тривала вистава під назвою "Суд над Корбаном". Дніпропетровського жителя, голову партії "УКРОП" Геннадія Корбана мав засудити на утримання під вартою саме чернігівський суд. Мабуть, за режисурою ГПУ треба було Корбану в Чернігові поїсти тої гречки, що він роздавав перед виборами по округу...

Проте юристи затриманого зробили відводи 4 суддям і ті, як не дивно, їх задовольнили. першим не втримався суддя Подалюка - може, через ет, що по всій Україні стали обігрувати його прізвище... Зрештою, у Корбана констатували різке погіршення здоров'я і суд відклали до 8 години ранку.

"Працівники швидкої допомоги оглянули підозрюваного. Зробили висновок, що по медичним показникам, показана госпіталізація в заклад охорони здоров'я. Тому підозрюваний направляється в заклад охорони здоров'я, а розгляд справи... відкладається до завтра, 3 листопада на 8:00", - заявила суддя Ченцова.

Адвокат Оксана Томчук висловила сподівання, що Геннадія Корбана госпіталізують через ознаку гіпертонічного кризу.

"Тільки що, ми спілкувалися з лікарями. Невідомий мені остаточний діагноз, але відомо, що наразі тиск пана Корбана складає 190/100, що є безумовно ознакою гіпертонічного кризу як мінімум, і зараз вирішується питання стосовно його госпіталізації", - сказала Томчук.

В. о. заступника голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник заявив, що не розуміє, чому справу Корбана розглядає Новозаводський суд міста Чернігова, бо він не має відношення до подій у Дніпропетровську чи в Донецькій області. От наївний - така режисура...



Теги:Новозаводський суд, Корбан, Дніпропетровськ, арешти, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar