реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

«Віагра» на тарілці

Салати належать до того виду кулінарного мистецтва, який не перестає вражати гурманів і просто любителів смачного. Салатна творчість просто безмежна! Мало того, салати, як правило, дуже корисні і містять масу корисних для здоров’я інгредієнтів. Я давно вже стала прихильницею саме салатів і вони мені ніколи не набридають. Завжди з цікавістю готую нові. Пропоную парочку й вам.

Салат «Віагра»
Для приготування потрібно: 2 філе курки, 3 варених яйця, півсклянки волоських горіхів, 1 головка салату, сухарі з житнього хліба, 250 г майонезу, сік половини лимона.

Приготування: курку дрібно посікти, варені яйця нарізати дрібними кубиками, зелений салат – смужками. Додати товчені волоські горіхи, лимонний сік і майонез. Перемішати і поставити в холодильник. Перед самим подаванням на стіл додати товчені сухарі і щоб вони не встигли розм’якнути, одразу подати на стіл.

Салат «Мисливський»

Для приготування потрібно: 100 г шинки. 1 цибулина, 200 г маринованих грибів, 5-6 варених картоплин, 2 квашених огірки, 1 варене яйце, 2 помідори, листя салату, півсклянки сметани, лимоннй сік, цукор, кріп, гірчиця, чорний мелений перець, сіль.
Приготування: усі компоненти (гриби, огірки, шинку, картоплю, цибулю) нарізати, залити сметаною, змішаною з сіллю, цукром, меленим чорним перцем, лимонним соком. У полумиску розкласти листи зеленого салату, на них покласти салат і прикрасити його помідорами та кружальцями яйця.

Смачного!

Залишається додати, що ці та ще десятки інших рецептів містятться у книгі "100 оригінальних меню сніданків, обідів, вечер на кожен день", яку можна придбати недорого в культурно мистецькому центрі "Інтермеццо" (у м.Чернігові зназходить по вул,Шевченка,9). Не минайте "Інтермеццо"! Особливо в ці дні, коли там триває популярна акція "На Шевченка,9 -- книги по 9! Звісно, не всі книги там по 9 гривень:)), але із пропонованого можна дуже непогано поповнити свою домашню бібліотеку, як це зробила я.

Інеса ФТОМОВА.




Теги:рецепти салатів, КМЦ Інтермеццо, Віагра, салати


Читайте також



Коментарі (0)
avatar