реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

VAB-банк вимагає спростування

Сайт "Сіверщини" розмістив публікацію з сайту радіо "Німецька хвиля", що стосується ізраїльських кредиторів банку. Знайти його можна тут: siver.com.ua/news/2009-12-21-3258
Спочатку представники банку вимагали спростування просто так. Ми відповіли, що, відповідно до чинного законодавства, при наявності посилання на передрук відповідальність несе той засіб масової інформації, який поширив інвормацію першим.
Тепер же нам юридична компанія, яка захищає інтереси згаданого банку, прислала смислове спростування --

Щодо питання капіталізації Банку. За станом на 07.12.2009 Банк повністю виконує вимоги Національного банку України щодо капіталізації у встановлені терміни. Так, на виконання вимог Національного банку України з початку 2009 року Банк збільшив обсяг регулятивного капіталу на 456,3 млн. грн., у тому числі як шляхом залучення коштів на умовах субординованого боргу, так і внесків до статутного капіталу.

Щодо інших регулятивних вимог Національного банку України. Протягом 2009 року Банк не допускав порушень значень економічних нормативів та лімітів валютної позиції, а також дотримувався вимог щодо формування обов’язкових резервів на кореспондентському рахунку в Національному банку України за звітні періоди.

Крім того, Банк виконує Програму фінансового оздоровлення, затверджену рішенням Комісії Національного банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків від 19.08.2009 № 442, та інші взяті на себе зобов’язання, що підтверджується результатами позапланової інспекційної перевірки Банку, проведеної за станом на 15.09.2009.

Посилання -- http://www.interfax.com.ua/rus/eco/28180/




Теги:фінансове оздоровлення, Ізраїль, ВЕБ -банк, банки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar