реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В Остерській міській раді відкрито пропагують антилюдську теорію

Зайшовши сьогодні до приміщення Остерської міської ради, де в кабінеті №13 знаходиться міська рада ветеранів війни та праці, мною було виявлено такий собі "оазис комунізму", який створив голова цієї громадської організації Нікітін В.М.

На моє запитання - з якого такого дива він постягав сюди цей "нафталін" і чому він не виконує Закон України "Про декомунізацію" тов. Нікітін відповів, що у кожного своє бачення історії та сьогодення і з обуренням запитав, чому у мене не виникає запитань, коли в деяких областях встановлюють пам'ятники бандерівцям. Тому, відповів я, що пам'ятники цим героям України повинні стояти в кожному населеному пункті поряд з пам'ятниками загиблим воїнам радянської армії. Я так вважаю.

На пропозицію викинути мотлох з кабінету ради ветеранів, який до того ж знаходиться в приміщенні органу влади, Нікітін заявив, що таке рішення вони можуть прийняти лише на засіданні ради. Тобто, рада ветеранів буде вирішувати- виконувати вимоги закону чи ні (!?). Без слів.

Не знаю чи стало подібне неподобство можливим за вказівкою, чи з мовчазної згоди нового голови Остерської міської ради, але при попередньому керівництві ради такого не було.
Якщо комусь так милі образи леніна, сталіна та інших катюг нашого народу, то нехай пообвішають ними свої оселі і моляться на цих потвор. Але вдома, а не в будівлі міської ради. Та ще й голова громадської організації, та ще й депутат міської ради, та ще й від партії БПП!!! Бо це вже є публічною агітацією і пропагандою комуністичного тоталітарного режиму та наругою над пам'яттю мільйонів жертв цього злочинного режиму!

Чи не для цієї агітації та пропаганди остерські депутати виділили в 1- му півріччі цій громадській організації 10 тис.грн з міського бюджету?

9 травня, як і в минулі роки, ці комуняцькі недобитки знову збираються йти колоною вулицями міста. І нічого, що в цій колоні немає​ вже жодного ветерана 2-ї світової війни-
головне, що під червоним стягом-копією "прапора перемоги", а це теж заборонено законом.

Як і більшість мешканців міста, вважаю, що можна обмежитися урочистим мітингом.
Керівництво області вже встигло відрапортувати про повну декомунізацію Чернігівщини, але це не так. Мені чомусь здається, що такі розсадники комунізму існують не тільки у нашому славному місті. Тому не варто знімати це питання з контролю.

Ще не забитий останній цвях у труну комунізму!

Володимир ФРАНЦУЗ,
член Народного Руху України.



Теги:декомунізація, БПП, Володимир Француз, остер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar