реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В окупованому Криму повістки отримують …новонароджені хлопчики

Свідоцтво про народження і одразу ж повістку до армії — такі «подарунки» від місцевих військкоматів відтепер отримують новонароджені хлопчики в окупованому Криму.

Як відомо, народженню хлопчика у родині завжди дуже раділи, адже це і спадкоємець, і продовжувач всього роду, і майбутній захисник. Російську окупаційну владу, схоже, цікавить тільки останнє — батькам новонароджених одразу ж натякають, що їх діти будуть використані «за призначенням» — для захисту інтересів путінської влади. А захищати її доведеться і у боях на Донбасі, і у Сирії у ще у бозна яких гарячих точках, які за роки, поки малюк підросте, спровокує російське керівництво.

Щоб знати майбутніх героїв з народження, і щоб ніхто не дай боже не загубився — представники військового комісаріату ідуть до пологових будинків. І вручають малюкам … повістки до військкомату.

Це не жарт. Адже днями на офіційному сайті так званого Міністерства юстиції Республіки Крим з’явилася інформація, що в усіх РАГСах півострова пройшли «торжественные обряды регистрации рождения «России славные сыны».
http://must.rk.gov.ru/rus/index.htm/news/330220.htm

На цьому заході маленькі захисники під блакитну стрічку на дитячому конверті з рук дядечок у формі та орденах отримали…«Повестки на 24 января 2032 года».

Також малечі дісталися і повітряні кульки. От тільки цікаво чому відразу не берці?
А мами і тата отримали «10 заповідей для батьків». Може, одна з них і є: «не приховай сина від військкомату».

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:міністерство юстиції Криму, російська окупація, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar