реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

УНП підтримала створення Чернігівського комітету опору диктатурі

Чернігівська обласна організація Української народної партії підтримує створення Чернігівського комітету опору диктатурі і координацію дій демократичної опозиції в області.
УНП заявляє про вступ до об’єднання захисників демократії та конституційного ладу в країні.


Створення авторитарного режиму – це не тільки судова розправа над представниками опозиційних сил. Нинішня влада вже організувала «податкове знищення» малого та середнього підприємництва, фермерських господарств. Восени до цього додадуться реалізація пенсійної реформи та підвищення житлово-комунальних тарифів.
Провал так званих реформ намагаються компенсувати знищенням опозиції та перетворенням вільних громадян на пригноблених підданих «хазяям», яких можна безкарно грабувати.
УНП звертається до громадськості із закликом протидіяти будь-яким спробам згортання демократії в Україні. Особливо актуально це напередодні 20-ї річниці Незалежності. Вона далася нам великою ціною боротьби проти радянської репресивної машини і сьогодні ми повинні бути єдині у захисті здобутків демократії.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії





Коментарі (1)
avatar
1
Бажано б почути про програму діяльності комітету, про лідерів, про оцінку ситуації з виходом на перспективу, не зациклюючись на подіях навколо Печерського суду. Адже питання стоїть дійсно доволі тривожно. Знов на черзі: "що робити?"
Про політичний курс, про першочергові кроки!? А ще - позиція кожного з десятка чи трішечки менше політичних керівників обласних організацій!? Чи готові відповісти на конкретне питання- будемо чинити спротив разом, чи знов знайдемо питання, які розведуть по окремим сегментам і до того збіднілого на прогресивний електорат виборчого поля Чернігівщини? Отже, чи зможемо домовитися так, щоб нинішні "лідери" забули про вчорашні соціологічні дослідження- хто там попереду, а сиділи за "круглим столом" всі на рівних? Нехай керівника оберуть таємним голосуванням, щоб не було можливості тягти на себе ковдру. А ще- не забудьте на найпочесніші місця "посадити" молодь: різні студентські, громадські незаєложені організації!?
avatar