реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Удар по "Бельбеку"

Повітряні сили ЗСУ підтвердили удар по аеродрому Бельбек. Командувач Микола Олещук подякував всім причетним за «очищення Криму від російської присутності».

«У складі ПС є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації. Так от, її штатне місце базування – аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище».

Як з’ясувалось внаслідок вибухів на військовому летовищі успішно відмінусовані, щонайменше, один винищувач Су-30, та два Су-27. Відповідні дані опублікували російські джерела та гауляйтери. Наразі підтвердити дані неможливо – українська сторона не робила заяв про втрати ворога від цих ударів. Заявляється, що літаки окупантів не втигли здійнятись у повітня. Є втрати й серед особового складу росіян: 12 окупантів загинуло, ще 10 – поранено. Втім, ці дані не остаточні, росіяни продовжують рахувати свої військові втрати, тому інформація може змінитися.

У тимчасово окупованому Криму ввечері 31 січня пролунали потужні вибухи. Їх було чутно в районі аеродрому Бельбек, а також у Сімферополі, Щелкіному, Казантипі, Євпаторії та Саках. У Сімферополі, за повідомленнями місцевих телеграм-каналів, можливий “приліт”. У Щелкіне чутно вибух у районі Казантипу. У Євпаторії та Саках лунають звуки “бавовни”. На північному боці Севастополя щось дуже горить. Раніше дим фіксували над селищем Гвардійське.

Це не перші вибухи в Криму за останній час. 24 січня про роботу ППО повідомляли місцеві пабліки. Зазначалося, що окупований півострів атакували дрони. Вибухи фіксували в Сакському районі та в Новофедорівці.



Теги:ВПС ЗСУ, Бельбек, звільнення Криму


Читайте також



Коментарі (0)
avatar