реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У селі Берлози життя триває

На сході жителів села Берлози Козелецької ОТГ представили книгу Василя Круглика та Оксани Крокос «Життя продовжується».

Вона розповідає про історію сіл Берлозівського старостинського округу. Видання містить багато фотографій, на яких мешканці чотирьох сіл округу впізнають своїх рідних та знайомих. На друк книги гроші збирали миром, але й старостат доклав три тисячі гривень.

Перед жителями прозвітував староста Дмитро Рибак, який повідомив, що за минулий рік було зібрано сім тисяч гривень самооподаткування.

Ці кошти витратили на ремонт пам'ятників та дитячих майданчиків, придбання вінків до пам'ятників, а також для підтримання належного стану кладовищ і прибирання стихійних сміттєзвалищ. А з тим, що не міг зробити старостат власними силами, допомагали різні структури селищної ради. На території цвинтарів усіх чотирьох сіл старостинського округу провели випилювання аварійних дерев та скосили бур'ян. У Берлозах частково обгородили кладовище, у Сивухах провели вуличне освітлення.

ТОВ "Агро-регіон Козелець", яке орендує у селян земельні паї, прозвітувало про виплату оренди, а також повідомило, що згідно з соціальною угодою на старостинський округ сплачено 136 тисяч гривень, які використано для розчищення ставків у Берлозах і Сивухах та придбання бензотримеру.

Завітала на сход села і голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко (на знімку), яка донедавна очолювала Козелецьку ОТГ.
"Голос України"



Теги:сходи сіл, Чернігівська обласна рада, Берлози, Козелецька ОТГ, краєзнавство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar