реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

«У дитсадках місця є! »

"У всіх дитсадках є місця для трирічних малюків, що дуже важливо для мам, які планують виходити на роботу після декретної відпустки."

Так заявила заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз під час відвідання чернігівського журналістами дитсадка №52. Вона підкреслила, що в дитсадках Чернігова і загалом достатньо вільних місць.

Щодо механізму повернення приміщенеь шкіл та дитсадків, переданих державним та приватним структурам, до їх первинної функції, то Оксана Тунік-Фриз зазначила: «Дитсадки, передані приватним структурам, вже не є власністю міської громади, тому мова про них не йде. Ми сьогодні маємо достатню кількість дошкільних закладів, що знаходяться у віданні управління освіти. Площі деяких дитсадків і шкіл знаходяться в оренді, що дає можливість знаходити додаткові кошти на ремонт та інші нагальні потреби. Звичайно, якщо кількість дітей збільшуватиметься і постане питання вільних місць, відмовлятимемося від оренди певних площ у дитсадках і школах. В деяких дошкільних закладах ми так вже зробили».






Коментарі (0)
avatar