реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

У 12 років - перше місце в Україні!

Під Новорічну ялинку юна операторка колективної радіостанції Носівської станції юних техніків виборола ПЕРШЕ МІСЦЕ В УКРАЇНІ!!! Про це повідомляє сайт Носівка СЮТ

Відбулось це у Всеукраїнських змаганнях юних техніків «Осінній Марафон». Результат Аліни став найкращим серед дівчачих команд. Та й хлопцям наша Аліна поступилася тільки трьом. Молодець! На другому місці «дівчача» радіостанція з Дніпропетровська, а на третьому – з Черкас. Усього у цих змаганнях взяли участь 59 радіостанцій з 20 областей України.

До перемоги Аліна йшла свідомо і цілеспрямовано. Послідовно, впродовж другої половини 2015 року, зайнявши треті місця у Всеукраїнських змаганнях «Зірки ефіру України 2015 року» та на призи Музею військ зв’язку України і служби радіоаматорського зв’язку.

Слід зазначити, що у змаганнях операторів радіостанцій юні учасники виступають в одній віковій групі: від 6-ти до 19 років. Аліні Буцан на сьогодні 12 років. А тому, при наполегливості і подальших регулярних тренуваннях, вона ще зможе демонструвати високі результати впродовж семи років. Бажаємо нових перемог!

Похвально, що юна чемпіонка залучає до занять на радіостанції своїх друзів і однокласників.



Теги:СЮТ, радіоаматорство, спортивні змагання, Носівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar