реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Трюдо сказав замість Зеленського

Після заяви Трюдо та фактичним підтвердженням Трампа про іранську ракету російської розробки стає зрозуміло чому Іран хотів відправити чорні ящики для розшифровки саме в Росію. Терористи хотіли знищити докази. Але правду вони не знищать. Бо розвідки провідних країн працювали на те, аби виявити причини трагедії. У десятках публікацій я читав посилання на дані розвідки самих різноманітних країн - на канадську, американську, спецслужби окремих європейських країн, навіть на іракську розвідку... Не читав лише посилань на українські спецслужби. Вочевидь, тому, що вони зайняті іншим. Певно, розвідують нові траси у Куршевелі...

А, втім, даремно я про них так. Як можна від них вимагати розвідданих про лайнер, якщо вони не змогли навіть на добу приховати від російських спецслужб та «журналістів» перебування головнокомандувача країни під час війни?

Сергій ТАРАН

Те, що сказав прем`єр-міністр Канади про катастрофу українського літака, давно мав сказати президент України. Однак із причин, які не мають і не можуть мати державного пояснення, цього не трапилось.

В'ячеслав КИРИЛЕНКО



Теги:команда ЗЕ, Сергій Таран, Коломойський, Вячеслав Кириленко, МАУ, падіння літака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar