реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Тривожний сигнал із США

Палата представників Конгресу США ухвалила тимчасовий бюджет країни на 45 днів. Він, на жаль, не передбачає додаткової допомоги Україні. Тепер цей законопроєкт має затвердити Сенат і підписати Президент. Притому вони це мають зробити сьогодні до 12.00 ночі за місцевим часом (різниця з київським часом мінус 8 годин). Інакше припиняється фінансування державних інституцій США. Відтак, швидше за все, цей законопроєкт буде підтриманий Сенатом і підписаний Д.Байденом.

Поки що Адміністрація США має у своєму розпорядженні кілька мільрдів доларів для підтримки України, але те, що сьогодні відбулося в американському Конгресі, є для нас вельми тривожним сигналом.

Нашій владі потрібно терміново задіяти всі ресурси (передусім ЗМІ Сполучених Штатів і українську діаспору) для безпосередньої активної роботи з американськими виборцями. Маємо роз'яснювати рядовим американцям, що представляє сьогодні із себе раша і переконувати їх, що допомога Україні відповідає американським національним інтересам.

А ще зеленим треба менше красти і більше виробляти власної зброї. Це відповідає українським національним інтересам! На кону Українська державність!

Анатолій НОВИКОВ



Теги:Україна - США, широка війна, Анатолій Новиков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar