реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Топ-5 обмінників криптовалюти в Одесі

Новини про ріст і падіння різних криптовалют щодня розбурхують трейдерів. Кожен намагається тримати руку на пульсі та оперативно поповнювати запаси віртуальних монет або навпаки - продає надлишки і виводить кошти. Однак в пошуках надійних обмінників біткоінів можна неодноразово зіткнутися з шахраями.

Пропонуємо розібратися, як розпізнати хороший обмінник і які переваги можна очікувати від співпраці з ним. Як правило, надійна компанія має хорошу репутацію і позитивні відгуки користувачів, зручний і простий інтерфейс, а головне - пропонує можливість обмінювати активи за поточним курсом з мінімальною комісією. Далі розглянемо топ сервісів, обираючи які, можна не боятися за свої кошти.
 

Надійні платформи обміну

П’ятий рядок рейтингу займає компанія F-change, яка з'явилася на ринку майже п'ять років тому і відмінно себе зарекомендувала. На даний момент до обміну є 7 популярних криптовалют. Поповнювати біткоін-гаманець і виводити з нього зароблені кошти можна тільки на гривневі картки VISA та Mastercard, а також рахунки «ПриватБанку» і «монобанку».
  • Наступним за популярністю є сервіс 24xbtc. Тут можна купити або продати три види активів, але операції доступні тільки онлайн, так як фізичний офіс компанії відсутній. Комісії сервісу майже співставні з конкурентами. Однак високий рівень клієнтоорієнтованості і кваліфікована технічна підтримка вигідно виділяють його серед інших.
  • На «екваторі» рейтингу розташувалася компанія «Матбі», яка здійснює обмін криптовалюти ще з 2014 року. Станом на початок травня 2021 тут можна обміняти всього 4 активи: Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash. Ключовою перевагою платформи є наявність окремого гаманця, що забезпечує диверсифікацію інвестицій і достатньо зручно для користувачів.
  • Другу сходинку займає Prostocash, який здійснює обмін більше 30 віртуальних активів вже майже чотири роки. Сервіс пропонує досить високу комісію і фіксований курс обміну. Але навіть незважаючи на це, платформа користується великою популярністю.
  • Лідером нашого рейтингу є українська компанія BUYBank - надійний обмінник біткоінів в Одесіобменник биткоина в Одессе, Києві та інших обласних центрах України. Сервіс пропонує вигідний обмін популярних цифрових валют по актуальному курсу.

Завдяки зручності і інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу сайту обмін здійснюється в кілька кліків, тому зробити транзакцію самостійно зможе навіть новачок. На головній сторінці розташований калькулятор, за допомогою якого можна розрахувати кількість віртуальних монет або суму в фіатній валюті. Серед переваг роботи з сервісом можна відзначити:
  • високий рівень клієнтоорієнтованості і індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • наявність окремого платіжного шлюзу, який забезпечує захист операцій;
  • конфіденційність обміну і збереження особистих даних клієнтів;
  • можливість отримувати пасивний дохід, запросивши друзів по реферальному посиланню;
  • наявність офіційних оффлайн-відділень в Києві та Одесі, де можна зробити обмін за готівку.

Бажаєте обмінювати криптовалюта за вигідним курсом і без фінансового ризику - вибирайте BUYBank!



Теги:Одеса, споживач, Криптовалюта


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Топы это конечно хорошо но иногда важен именно оперативность, а топы не всегда могут этим похвастаться так как имеют очень высокий трафик и тогда есть вариант зайти в другой обменник криптовалюты который более скоростной но так же надежный!
avatar