реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Тараса Чорновола принизили і закинули у смітник

Як би зараз не виправдовували цей вчинок (а виправдовувачів, як водиться, не бракує) мала місце розправа. Розправа за слова. Хтось вирішив, що на слова відповідати можна не словами, а кулаками.

А це, скажу я вам, дуже заразна штука. Запам'ятайте мої слова. Ця розправа - не остання. Будуть інші. Затикати роти кулаком, то дуже захоплює. Це...

Знаєте? Я щось не пригадую аби Олег Гладковський влаштовував розправи над тими, хто розніс побрехеньку про "свинарчуків". Я не пригадую розправ над тими, хто хейтив Яресько, наприклад. Тощо й тощо.

Зате я пригадую як вата з ДНР заявляла: "Якої свободи слова тобі треба? Не кажи зайвого - і не потрапиш на підвал". Зрозуміли? Не кажи зайвого... Бо говорити право має лише той, в кого сила. Для розправи.

Скажу так. Депутат Безугла заявила, що "порохоботи мусять зникнути" - себто закликала до фізичних розправ над своїми політичними опонентами. І зразу ж стався напад на Тараса Чорновола.

В інтересах влади зробити так, аби напад на Тараса Чорновола був розслідуваний і нападники постали перед судом. Якщо цього не стнеться, владі буде дуже важно доказати, що напад на Чорновола і слова Безуглої не пов'язані.
А їй нагадають про все це. Не один раз.

Дмитро КАЛИНЧУК - ВОВНЯНКО

Від редакції "Сіверщини".
А ще варто додати, що Аліна Міхайлова, яка не приховує свого задоволення від знущання над Тарасом Чорноволом, ніколи не була дружиною загиблого Героя Коцюбайла. Її ж спроби відібрати у матері загиблого героя квартиру - просто мерзенні. Власне, не бачити причину розправи над Чорноволом - а саме його критику команди Зе - злочнно наївно... Як би хто не ставився до особи потерпілого.



Теги:Дмитро Калинчук- Вовнянко, тітушки, Аліна Міхайлова, Тарас Чорновіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar