реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Судитимуть адвоката, а не Єрмака

Шевченківський райсуд Києва зобов’язав правоохоронців розпочати кримінальне провадження проти адвоката Масі Найєма через заяву брата керівника Офісу президента Дениса Єрмака.

Йдеться про провадження за ст. 383 Кримінального кодексу – «завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», пов’язане із заявою нардепа Гео Лероса та його адвоката Масі Найєма щодо причетності Дениса Єрмака до торгівлі держпосадами, написав сам Єрмак в Facebook.

Нагадаємо, 29 березня Гео Лерос оприлюднив кілька відеозаписів, на яких дехто подібний до Дениса Єрмака обговорює питання призначення на державні посади. Лерос звернувся до директора НАБУ Артема Ситника з проханням перевірити цю інформацію.

Наступного дня Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом можливої корупції при призначенні в органи держвлади. Провадження відкрило й ДБР.

Денис Єрмак підтвердив присутність на плівках Лероса, але заявив, що все було «вирвано з контексту» і він лише зустрічався з «людьми, які пропонують різноманітні проєкти та ідеї».
Останні новини України



Теги:ОПУ, Корупція, команда ЗЕ, Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar