реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Стали більше їсти олії, цукру та борошна

У січні–вересні п.р. випуск промислової продукції становив 96,4% до рівня аналогічного періоду 2010р.
Суттєво (в 1,7 раза) зросли обсяги продукції у виробництві іншої неметалевої мінеральної продукції, на 17,1% – у виробництві готових металевих виробів, на 14,4% – в обробленні деревини та виробництві виробів з деревини, на 12,4% – у машинобудуванні, на 1,9% – у легкій промисловості. У целюлозно-паперовому виробництві обсяги виробництва залишилися на рівні відповідного періоду минулого року, у хімічній промисловості становили 98,3%, у виробництві харчових продуктів напоїв та тютюнових виробів – 95%.
Упродовж січня–вересня п.р. зросло виробництво тканин, взуття, шпалер, фарб та лаків на основі полімерів, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону чи штучного каменю, верстатів для оброблення дерева, автобусів. Менше, ніж рік тому, видобуто природного газу та нафти, вироблено постільної білизни, хімічних волокон, пластмас у первинних формах, пожежних машин.
Серед продуктів харчування наполовину збільшилося виробництво нерафінованої соняшникової олії, на 20,6% – цукру, на 10,2% – борошна, на 4,2% – жирних сирів. Менше вироблено свіжих чи охолоджених яловичини й телятини, м’яса й субпродуктів харчових свійської птиці, обробленого рідкого молока, вершкового масла, кисломолочних продуктів, круп, ковбасних та хлібобулочних виробів.

Головне управління статистики у Чернігівській області



Теги:олія, виробництво, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar