реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

СОЛЯНА ЛАМПА — ПОВІТРЯ, ЯКИМ ХОЧЕТЬСЯ ДИХАТИ!

Лікувальні властивості кам’яної солі відомі з глибокої давнини. Її застосовували з лікувальною метою у разі головного болю, водянки, висипань на шкірі, подагри, а також як детоксикувальний засіб у разі отруєнь. Стародавні римляни використовували сіль мінеральних джерел для нормалізації обміну речовин і зміцнення імунної системи.
Метод лікування хвороб в умовах соляних шахт був науково обґрунтований у 40-х роках ХІХ століття. Польський лікар Фелікс Бочковський у 1843 році першим висунув припущення, що основним діючим чинником під час спелеотерапії є повітря, насичене соляним пилом хлориду натрію.

Під час численних досліджень доведено, що під дією соляних випарів зменшується кількість патогенної мікрофлори в дихальних шляхах, знижується активність запального процесу (це підтверджують біохімічні показники крові). Атмосфера мікроклімату соляних шахт сприяє й зниженню активності інфекційно-запального процесу в органах дихання, стимулює різні ланцюги місцевих та загальних захисних механізмів.

Сьогодні кожна людина може перенести клімат лікувальних соляних шахт до власної оселі: соляна лампа цілком здатна відтворити атмосферу соляних копалень. Перші соляні лампи як предмети інтер’єру з’явилися у Західній Європі понад 10 років тому. Сьогодні майже в кожному європейському будинку можна побачити один або кілька цих витончених витворів природи та мистецтва.

Під час роботи світильника повітря іонізується, насичується корпускулярними і субмолекулярними мікрочастками солі, корпускулами супутніх природних мінералів. У приміщенні відтворюється атмосфера соляних печер чи санаторної галокамери. Мікрочастки набагато швидше, ніж медичні препарати, вступають у біохімічні процеси. Вони не мають жодних протипоказань, порівняно з медичними препаратами.

У приміщеннях, де працює соляна лампа, завдяки гіпобактеріальному та гіпоалергійному середовищу зменшується навантаження на імунну систему організму, нормалізуються рівень гістаміну в крові, білковий та вуглеводний обміни, а також функції системи зовнішнього дихання.

Кожен світильник зберігає природну форму мінералу, відібраного з гірської маси відомих на весь світ своїми лікувальними властивостями соляних шахт Артемівська і Соледара Донецької області.

Наші світильники — білого кольору, тобто кольору природної кам’яної солі. Лише білу сіль використовують у їжу і лише в місцях копалин цієї солі розташовано спелеосанаторії. Ця сіль має лікувальні властивості, які значно перевершують властивості рожевої (гімалайської) солі. Корисні властивості солі визначаються її хімічним складом, насамперед, відсотками вмісту NaCl — хлориду натрію, котрий, власне, і робить сіль солоною та надає їй бактерицидних властивостей, тобто властивостей вбивати бактерії. Хімічний склад української білої солі, з якої виготовлені наші світильники: 97—99,7% NaCl, 0,3—3% — інші елементи, тоді як рожева сіль містить лише 60% NaCl, а близько 40% складають інші хімічні елементи, зокрема 32—36% — калій, який надає солі рожевого кольору, але не має жодних лікувальних властивостей.

Соляна лампа — чудовий подарунок до Нового року та Різдвяних свят вашим рідним та близьким — тим, здоров’я й щастя яких вам небайдуже.

Також спеціально до свят наші лампи заграють усіма кольорами райдуги: вмонтовані в соляний розсіювач світлодіоди перетворять соляну красуню на святкову новорічну казку!




Теги:лікування дихання, іонізація, лікування сіллю, соляна лампа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar