реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Солдат Нагорний вітає США

Я б привітав би США з Днем незалежності, але хто мене почує?

Де та Америка? А де я – рядовий 18-річний солдат Максим Нагорний? У нас лінії бойового зіткнення з злом, у нас обстріли, у нас запах пороху й крові, а у них, за великим океаном, навіть повітря пахне свободою (знаю, фільмів багато дивився).

Ну, а раптом у 21-му цифровому столітті спрацює свобода і пряма демократія? Тому тегаю посольство США - U.S. Embassy Kyiv Ukraine. Нехай знають, ми, українці, за них щиро радіємо, але вже є наступними в черзі за справжньою незалежністю і демократією, за процвітанням і добробутом, за простим людським щастям.

Ми не лише очікуємо, а й боремося. Ми вже 496 днів сплачуємо найдорожчу ціну – втрачаємо власне здоров’я та життя і не зупиняємося, а знову і знову йдемо в бій з ворогами.

От я, наприклад, знову трішки посивів, але це не найгірше, що може трапитися на цій війні з 18-річним солдатом ЗСУ! Як індійський поборник незалежності Магатма Ганді говорив: «Спочатку тебе не знають, потім сміються з тебе, далі борються з тобою, а зрештою – ти перемагаєш...»

Україну не знали раніше по-справжньому, потім багато сміялися, далі підступні вороги захотіли побороти, а зрештою – Україна переможе! Такі закони, такі наші прагнення.

Цифровий вік прямої демократії.
Дякуємо США за Інтернет, за Фейсбук, за старлінки, за Хімарси, за все-все-все хороше, і навіть за майбутні F-16 (дуже просимо їх передати негайно – це врятує багато життів).

Цифровий вік прямої демократії.
Серед мільйонів електронних привітань до Дня незалежності США і я, рядовий 18-річний солдат ЗСУ Максим Нагорний, залишу тут своє вітання «найстарішій демократії» від імені дуже «молодої демократії». Мрія свободолюбивих американців стати незалежними здійснилася 4 липня 1776 року, А нам ще треба боротися, і нам ще треба F-16. Дуже треба.

Хай солдатське специфічне вітання й не помітять відразу або ж посміються, а може й насварять, але перемога неодмінно здобудеться, правда, якою ціною?
З Днем незалежності США !

(і дайте нам F-16, бо сиве волосся – це не найгірше, що може трапитися на цій війні).
_____________
А ще - ми збираємо на дрона, який буде виконувати важливі завдання. Долучайтеся, будь ласка, до збору! F-16 - з американців, а з придбанням дрону самі справимося?

Максим НАГОРНИЙ



Теги:F-16, Україна - США, дрони, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar