реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

«Сіверянський літопис» запрошує до співпраці всіх свідків окупації

Заклик чернігівського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка - збирати свідчення всіх, хто пережив Широку війну на Чернігівщину в окупації чи в боях - підтриманий просвітянським журналом "Сіверяянський літопис". Його шеф- редактор Сергій Павленко поширив таке звернення:

Шановне товариство! Редакція журналу «Сіверянський літопис» планує у цьому році один з номерів присвятити висвітленню подій російсько-української війни 2022 р. Звертаємося до чернігівців із закликом поділитися своїми спогадами, враженнями про пережите під час рашистської окупації частини Чернігівщини, про бомбардування ворогом нашого міста, про життя в облозі тощо. Збираємося друкувати щоденники, нотатки, навіть телефонні есемески як дорогоцінні документальні свідчення. Просимо газетярів з районів поділитися своїми матеріалами, нарисами, замітками про пережите людьми ваших населених пунктів. Будемо дуже вдячні за нотатки безпосереднім учасникам бойових дій і волонтерам.

Ці зафіксовані по гарячих слідах факти допоможуть глибше й повніше відтворити картину літопису нашого Сіверянського краю. Матеріали надсилайте в електронному вигляді в месенджери Сергія Павленка (шеф-редактора), Світлани Шуміло (головного редактора), Віталія Шуміла (відповідального секретаря).



Теги:визволення Чернігівщини, широка війна, Сергій Павленко, Сіверянський літопис


Читайте також



Коментарі (0)
avatar