реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сільські голови, на вас дивиться Україна!

ЗВЕРНЕННЯ
голови Чернігівського обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Валентини Карпенко
до виборців, керівників місцевих територіальних громад Чернігівщини

Шановні земляки!

Цієї неділі в нашій країні відбудеться знаменна всенародна і історична подія – вибори Президента України, від яких залежатиме подальший курс будівництва і творення незалежної Української держави. Проте, яким буде цей курс - демократичним чи авторитарним, спрямованим на відродження економіки та покращання життя кожного українця чи на пасивне сприйняття дійсності – залежить від кожного, хто прийде на виборчі дільниці аби віддати свої голоси за одного із визначених власним вибором кандидатів на посаду Президента України. І це буде усвідомлений демократичний вибір, від якого залежатиме майбутня доля України і нашого рідного Придеснянського краю.

Саме тому від імені Чернігівського обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, як її голова, я звертаюся до всіх моїх колег - керівників сільських і селищних територіальних громад, до кожного з виборців Чернігівщини – в день виборів усвідомлено, принципово, зі всією відповідальністю за долю держави виконати цей високий громадський обов’язок, з честю і гідністю продемонструвати свою громадянську і життєву позицію, аби обрання нового Президента України пройшло чесно і усвідомлено, без будь-яких спроб фальсифікації.

Маємо зробити все від нас залежне, аби не допустити підкупу виборців, підробки бюлетенів, використання брудних, оплачуваних з боку окремих політичних сил, виборчих технологій, якими, як не прикро, зможуть скористатися їх представники безпосередньо в день виборів. Отож, не піддавайтеся на провокації і умовляння, будьте гідними своєї совісті і власного вибору.

Пам’ятаймо, що ті, хто намагатиметься нас підкупити, переступають Закон. Отож, лише принципова позиція кожного з учасників виборчого процесу може бути вагомою перешкодою спробам фальсифікації і гарантом чесного проведення виборів. Тільки разом, всією дружньою громадою, ми зможемо попередити і не допустити будь-яких порушень виборчого законодавства та Конституції України, які надали право чесного і вільного вибору кожному громадянину України.

Звертаючись безпосередньо до своїх колег - керівників сільських і селищних територіальних громад, на плечі яких покладається величезна відповідальність за проведення виборів на місцях, закликаю їх здійснити необхідні заходи для забезпечення належного правопорядку на виборчих дільницях та недопущення фальсифікації народного волевиявлення.




Теги:Карпенко, вибори, фальсифікації, асоціація сільських рад


Читайте також



Коментарі (0)
avatar