реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Штаб спротиву голови ОДА не дочекався

Вважаючи, що всі державні чиновники повинні звітувати про свою роботу, обласний штаб національного спротиву запросив голову обласної державної адміністрації Володимира Івашка прозвітувати про свої 100 днів на відповідальній посаді. На жаль, штаб такої зустрічі не дочекався. Як і журналісти, що протягом години чекали звіту голови ОДА.

Спершу прийшла помічниця голови і повідомила, що голова ОДА проводить дві наради з представниками районів і коли зможе - підійде на засідання штабу. Протягом години, значить, наради не закінчилися.

Коли ж члени штабу вже розійшлися, голова вирішив все ж провести таку зустріч і декого з членів штабу на зустріч з головою ОДА запросили. За яким принципом здійснювався відбір слухачів звіту - невідомо. Все це схоже на примітивні підкилимні ігри, а не на відверту політику Майдану.

Питання, які члени штабу хотіли задати голові ОДА, будуть тепер вимушено озвучені заочно - в засобах масової інформації та на мітингах, які, очевидно, доведеться поновлювати...

Нагадуємо, що Володимир Івашко був призначений на свою посаду за рекомендацією обласного штабу національного спротиву під особисту відповідальність народного депутата Валерія Дубіля.

Марко ХАРКО



Теги:Володимир Івашко, Чернігівська ОДА, БЮТ, штаб національного спротиву, 100 днів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar