реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Штаб Атрошенка повідомив про перемогу свого кандидата

"Результати екзит-полу, який в Чернігові проводила соціологічна служба “Социс”, переконливо свідчать про те, що чернігівці висловилися за зміни міської влади з метою розвитку нашого рідного міста", - пише на своїй сторінці Владислав Атрошенко.

"Це означає, що попереду у нас багато роботи, яка розпочнеться відразу після офіційного оголошення результатів 2 туру виборів міського голови Чернігова.
Ця кампанія була надзвичайно брудною, сповнена великої кількості брехні та маніпуляцій. Це все позаду.
Місто розпочне новий період своєї історії - історії розвитку та нових можливостей.
Відтепер двері міського голови Чернігова будуть відкритими для всіх, хто має ідеї та бажання працювати для нашого міста", - говорить штаб кандидата в міські голови Чернігова.

Владислав Атрошенко подякував членам команди, агітаторам, всім, хто повірив йому і не сприйняв підкуп виборців та брехню, поширювану командою Соколова.

Народний депутат Ірина Геращенко написала, що Владислав Атрошенко завжди може розраховувати на допомогу народних депутатів, які лишаються в парламенті.

В Чернігові та двох районах області тепер мають пройти нові вибори замість вибулого народного депутата Владислава Атрошенка, якщо дані екзит- полу будуть офіційно підтверджені.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, вибори в Чернігові


Читайте також



Коментарі (0)
avatar