реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Що сказав Путін українцям?

«Послання Путіна до Ради федерації виявилося примирливим посланням старіючого диктатора, який хоче почути кожного і дати всім по три копійки. Насправді, судячи з усього, було два варіанти. Один войовничий, а інший примирливий. І тут соціологи перемогли (поки що) військових», – коментує екснардеп Вадим Денисенко.

На думку експерта, судячи з усього, після довгих дискусій і цифр соціологічних досліджень та фокус-груп у Кремлі було прийняте рішення проводити вибори без маленьких переможних воєн. Тому в посланні Путіна так багато конкретних цифр про збільшення соцвиплат, допомоги знедоленим і просто на будівництво житла.

«Путін зіграв в гру «почую кожного» і назвав третину регіонів РФ куди піде допомога. Також він зрозумів, що екологічні питання збуджують росіян більше ніж ЛДНР і розповів, як Будуть вирішуватися питання брудних міст», – додав екс-нардеп.

Разом із тим, Денисенко закликає Україну не розслаблятися. «Чи відміняється війна? Перше, що потрібно пам’ятати: цілі Путіна щодо України та ЛДНР залишаються незмінними. І хоча зараз градус напруги може впасти, потрібно не втратити час для підготовки до нової ескалації. Війна є домінантою в голові Путіна. Сьогодні він наступив на горло своїй пісні. Але він хоче війни і буде її прагнути. Пустота російського холодильника дозволяє нам виграти трохи часу», – підкреслює Денисенко і зауважує: «Але цей час не резиновий».



Теги:донбас, Вадим Денисенко, російсько - українська війна, режим Путіна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
УІНП поцілив укотре в штангу! Це ж рідкісні історичні артефакти тоталітарної доби! Знищити їх розуму багато не треба. Потрібно перемістити в місцевий краєзнавчий музей, де їх вочевидь не вистачає.
avatar