реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Сесія обласної ради: депутати голосували за закуску

Мова йшла про надання дозволу на користування скважинами питної води ЗАТ "Ніжинський консервний завод". Якими він користується вже давно, за словами директора підприємства -- 45 років.

Сесія Чернігівської обласної ради депутатом Наталією Кучеровською була затримана з самого початку, коли стало питання про формування порядку денного -- ніжинська депутат вважала це питання зайвим. Мовляв, підприємство не платить місту три мільйони гривень, незаконно користується родовищем, займаючи 16, 7 гектарів міської землі. Голова обласної ради Наталія романова підтвердила, що це право за ЗАТ не зареєстроване, але ж треба не забувати і про інтереси працюючого підприємства, про його технологічні питання. А директор взагалі заявив:" Це нововведення Кабінету міністрів і просто не встигли все оформити". Голова обласної адміністрації Володимир Хоменко зупинив директора:" Якщо болить зуб -- то це не значить, що треба голову відбивати. Але не треба нам розказувати і казок, бо ми знаємо кому підприємство належить і ви працюєте не для людей, а для прибутку". До речі, підприємство має юридичну адресу: Київ, вул. академіка Бутлєрова...

Депутат обласної ради Віктор Шкурко назвав спробу не дати дозволу на використання питних вод прямим втручанням у господарську діяльність і закликав сесію не перетворюватись у господарський суд. Зрештою всіх помирив депутат Солонько:" ми проголосували за надання дозволів Новобровицькому спиртзаводу, бо український чоловік без горілки зав"яне, як квітка. Тож давайте не будемо голосувати і проти закуски!". Дозвіл надано.







Теги:Наталія Романова, Чернігівська обласна рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar