реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сергій Журман відповів на критику штабу спротиву

Заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Журман провів прес- конференцію, де, зокрема, відповів на критику обласного штабу національного спротиву щодо відсутності потрібних кадрових призначень, або таких призначень, що "мамадарагая"...

Говорячи про кадрові призначення, Сергій Журман підкреслив, що ці питання не можуть вирішуватись у форматі мітингів чи політичного тиску (а його самого як призначили?). Багато критики лунає з боку штабу національного спротиву чи інших структур щодо неврахування їх думки при кадрових призначеннях.

Усі кадрові питання вирішуються поступово, оскільки, на його думку, заміна керівників підрозділів без врахування професійних якостей може призвести до збою в роботі.

На сьогодні вже скорочено кількість працівників апарату ОДА та структурних підрозділів, звільнено всіх голів РДА і призначено нових керівників у 18-ти районах. Нові керівники працюють у правоохоронних органах, обласному управлінні юстиції, управлінні охорони здоров’я ОДА, департаменті інвестиційного розвитку та капітального будівництва.



Теги:нові кадри, Чернігівська ОДА, Сергій Журман, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"...може призвести до збою в роботі?"
Отакої!?
Особливим блюзнірством виглядає фактичне призначення директором департаменту екологіїї та природних ресурсів дочки відомого компартійно-регіонального функціонера дуже "проффесійного еколога від губернатра В. Хоменки " юристки Катерини Вікторівни Тканко.
avatar
2
Микола Стрілець - радник голови ОДА Івашка: які ще треба аргументи? Хіба що залишення на посадах начальника департаменту культури - дерибанщика і антимайданщика Мойсієнка, захисника злочинної влади, начальника департаменту інформації Подорвана, начальника департаменту с\г Максака, заступника якого Кочергу піймали зі взяткою, бо не повністю ділився...
avatar
3
Соломаха Як можна говорити і при цьому не бути знайомим особисто з людиною.Взагалі то зрозуміло, що " проффесійний еколог" на Чернігівщині це тільки вам знайома та близька людина.
avatar