реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Семенівська мітла для Рибакова

Сьогодні в Семенівці був проведений мітинг з вимогою люстрації кандидата в депутати до Верховної Ради Ігоря Рибакова. Ініціювали дану акцію Семенівське громадське об’єднання "Майдан", громадські та партійні організації районів 207-го виборчого округу.
В цьому заході взяли участь представники громад Семенівського, Новгород- Сіверського, Корюківського, Коропського, Городнянського, Сосницького районів та Чернігова, представники громадської організації «Грім» Чернігова, обласної люстраційної комісії, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв. Для того, щоб дана акція не перетворилась в піар партій та кандидатів до слова запрошувались представники громад та громадських організацій. Що ж спонукало людей в депресивному північному виборчому округу вийти на мітинг?

Виступаючими було зазначено, що за останній рік наша країна пережила багато складних, важких подій. Відбувся другий Майдан, результатом якого стало повалення режиму Януковича та Партії Регіонів. Потім люди на власні очі побачили, як під впливом інформаційної війни в суспільстві почала розвиватися хвороба сепаратизму. На наших очах у нас силою відібрали Крим. Далі ця пухлина розширилась на південь та схід України, де зараз іде війна з зовнішнім ворогом у особі Путіна. З впевненістю можна сказати, що наша Чернігівська земля не відноситься до зараженої території ані фізично, ані морально! Але починають підіймати голову внутрішні вороги. На сьогоднішній день має місце факт реєстрації кандидата по 207- му виборчому округу Ігоря Рибакова. Саме ці обставини і спонукали громадськість ініціювати сьогоднішній мітинг.
Хто такий Ігор Рибаков відомо всім не тільки в Чернігівській області, а і в усій Україні. Відомо, що цей одіозний депутат причетний до розвалу опозиційної фракції в Парламенті в угоду Партії Регіонів. Відомо за скільки і як він скуповував голоси депутатів у Верховній Раді. Відомо, що він особисто підтримав прийняття страшних «законів 16-го січня», в результаті чого відбулося загострення на Майдані. Відомо, як зараз він щедро засіває гречкою, чим скуповує голоси виборців.

Гаслом мітингу стали слова: «Рибакову ганьба, люстрація та метла».

В зв’язку з тим, що кров з рук не можна змити ані маршрутами автобусів, ані грейдеруванням, ані церквами, мітингуючі прийняли резолюцію:

1. Звернутись до кандидата в депутати до Верховної Ради України Ігоря Рибакова, з тим, щоб він зняв свою кандидатуру з балотування, оскільки він не має морального права на висування своєї кандидатури до Верховної Ради через те, що є особою, яка за всіма критеріями підлягає люстрації. Вимагаємо від Рибакова не ганьбити своєю присутністю нашу Чернігівську Землю.

2. Звернутись до Центральної виборчої комісії з вимогою зняти з реєстрації кандидата в депутати до ВР Рибакова, як особу, що причетна до масової загибелі людей під час Майдану 2014 року, внаслідок голосування за диктаторські закони 16-го січня.
Виявилось, що в Семенівці більше десяти років тому мав місце випадок вручення одним з семенівців Євмененком Миколою метли для Наталії Вітренко, внаслідок чого ця особа відправилась у незворотній політ з політики. Тому була підтримана пропозиція започаткувати традицію, і чергову метлу з написом «Щасливого польоту» вручити пану Рибакову, щоб цією мітлою вимести його з чернігівської землі.



Теги:вибори 2014, підкуп виборців, Семенівка, Одеса, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar