реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ затримала начальника поліції

Офіс Генерального прокурора повідомив про затримання за підозрою в хабарництві начальника одного з районних відділів поліції Чернігівської області. За даними джерел, мова йде про Новгород- Сіверський район. Начальника звати Андрій Водолазкін.

Як йдеться в повідомленні Генпрокуратури, дізнавшись про зміну у керівництві місцевого рибного господарства, начальник районної поліції наказав своїм підлеглим систематично проводити слідчі дії на території рибного господарства та повідомляти власникам про необхідність "пошуку компромісів" із керівництвом поліції.

Підприємці, щоб припинити тиск, зустрілись із керівником райвідділу поліції. Під час зустрічі чоловік повідомив, що за 20 тисяч доларів США перестане перешкоджати їхньому бізнесу. В іншому випадку погрожував заблокувати роботу рибгоспу.

У ході перемовин начальник відділу поліції знизив суму хабаря до 15 тисяч доларів США та надав підприємцям номери банківських рахунків для перерахування коштів. Правоохоронці зафіксували отримання поліцейським 245 тисяч гривень хабаря кількома траншами.

Під час одержання чергової частини його затримали правоохоронці. Оперативну частину затримання здійснили працівники СБУ, а досудовим розслідуванням займаються працівники Державного бюро розслідувань.

Фото зі сторінки Генпрокуратури у Фейсбук.



Теги:Новгород- Сіверський, Генпрокуратура, хабар, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar