реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рудьковський збирає рештки лівих

Безумовно, ліва партія на місці фактично забороненої за антиукраїнську діяльність компартії мала виникнути. Але в Україні все не так, як у людей - нову ліву партію збирається очолити мільйонер чи мільярдер Микола Рудьковський.

Минулої суботи у Батурині він зібрав представників своєї Соцпартії, порошенківської "Солідарності", соціал-демократичних недобитків і проголосив курс на створення нової політичної сили. З малиновим кольором прапора і з соняшником у головах. Типу все по-українськи...

За словами ініціатора форуму, голови партії Миколи Рудьковського, «ліві консолідувалися для побудови соціально справедливої, заможної, європейської держави, де кожна людина відчуватиме себе захищеною».

«Нашою політичною платформою є здійснення реформ в інтересах народу, реалізація гасла європейських лівих «Людина понад усе, її життя і добробут». Ліві сили України готові і будуть боротися за соціальну справедливість в Україні, за відсторонення олігархів від влади, за посилення громадського контролю над владою, за побудову соціальної європейської держави, де людина почуває себе вільною та захищеною!», – запевнив Рудьковський.

Ну-ну, як же буде боротися власник нафтових свердловин, горе-міністр, що з красивою "міскою" літав за державні гроші до Парижу, що жировик видав за хворобу, щоб вийти з-під судового переслідування? Власне, Рудьковський - це хороший вибір. Щоб люди знали ціну лівим - що комуністам, що соціалістам, що тим, які від них хамелеоннішають.

Марко ХАРКО



Теги:ліві, Батурин, Рудьковський, нова партія, СПУ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Зарезать его слабо?
avatar
2
Сволота! У Савіка Шустера говорить про інше. Це падло треба загнати за грати до кінця його днів. Дивуюся нашій владі, яка дотепер тримає на волі бандита!
avatar
3
Видать автор статьи завидует Рудьковскому что тот летал с красивой"мискою".
avatar