реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Рома "Мальок"

Рома. Роман. Роман Русланович. Воїн. Захисник.

Мінно-вибухова травма. Той, хто знає, що це - зрозуміє. Поранено все, тіло нашпиговане уламками, три операції на черевній порожнині, виведена стома, ампутована права нога. Багатоуламковий перелом лівої ноги, відновна операція на судинах, щоб її зберегти. На щастя, вдала. Ушкодження грудної клітки, згортки крові в плевральній порожнині - торакоскопія, видалення згортків разом з металевими уламками. Шкірна пластика для закриття раньових дефектів.

Ми боролися, Рома боровся. Мама і дружина Роми боролися. І півторарічна донечка теж (абсолютно небесне дитя, що тільки своєю присутністю в палаті випромінювало добро і щастя).

Перев'язки, операції, переливання, крапельниці, знов перев'язки, знов операції. Ми перемогли. Сьогодні передали Романа в надійні руки наших загальних хірургів - планується ще одне втручання на черевній порожнині, сподіваємся, заключне. Далі протезування і реабілітація.

Сила духу, незламність і віра в Перемогу - це наш Рома. За професією - кухар. Сподіваюсь, Ромчику, колись ти нас ще пригостиш чимось фірмовим. На Рівненщині. Ми приїдем. Щасти тобі, Мальок!

Олег ЛУЗАН

P.S. Рома подарував мені шеврон зі своїм позивним. Чи не найбільша відзнака за все моє життя.



Теги:Олег Лузан, ЗСУ, воїни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar