реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Робота проводить обшук у Срібному

Після 16 години, коли у працівників Срібнянської селищної ради закінчився робочий день, в адмінбудівлю на центральній площі селища несподівано прибула делегація з приводу майна, яке залишилось в будівлі після припинення діяльності Срібнянської райдержадміністрації. Очолював її керівник апарату облдержадміністрації Станіслав Робота. Прибули також ряд працівників Прилуцької райдержадміністрації, які не представлялися та наші Олександр Коваленко і Костянтин Чаленко. Разом з ними приїхали слідчий з Прилук та працівники поліції з Прилук і Срібного. Повідомляє про це газета "Срібнянщина".

Ухвалою Прилуцького суду слідчому було надано дозвіл ПРОВЕСТИ ОГЛЯД ПРИМІЩЕННЯ ПО ВУЛИЦІ МИРУ, 54 “з метою виявлення та фіксації обставин вчинення кримінального правопорушення”. Після огляду кабінети, в яких зберігалися меблі та інше майно опечатали. Були викликані співробітники служби надзвичайних ситуацій, щоб зламати двері одного з кабінетів селищної ради, зачиненого в неробочий час. Врешті-решт дверей вирішили не ламати.

"Прибули на місце події і чимало жителів громади, які намагались з’ясувати в Станіслава Роботи, що він хоче добитися від Срібнянської громади, чому так ставиться до неї. Та обласний керівник мовчав більше трьох годин і, як здавалось, із задоволенням спостерігав за тим, як нервували, переживали керівники громади, небайдужі люди, які просили не створювати конфліктних ситуацій, дати нам спокій і вирішити питання майна у законному порядку. Але від Станіслава Роботи відповіді на ці прохання люди не дочекалися". - пише газета.



Теги:газета Срібнянщина, Чернігівська ОДА, Срібне


Читайте також



Коментарі (0)
avatar