реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Резонансний злочин у Прилуках -- на контролі

На пленарному засіданні сесії ради розглядалося звернення депутатів від фракції «Батьківщина» щодо пожежі, яка сталася 15 серпня, у результаті чого було пошкоджено автотехніку, призначену для перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, що знаходилася на території комунального підприємства «Комунальні послуги».

Начальник міського відділу міліції (з обслуговування міста Прилуки та Прилуцького району) Віктор Кобець проінформував депутатський корпус про хід розслідування резонансної події, зазначивши, що по даному факту порушено кримінальну справу за статтею 194 (частина друга) Кримінального кодексу України. На сьогодні проводяться оперативно-розшукові й слідчі заходи, збираються відповідні докази.
Віктор Кобець повідомив, що розкриття даного злочину знаходиться на контролі обласного керівництва, а для правоохоронних органів Прилук є престижним довести його розкриття до логічного завершення.

У свою чергу міський голова зазначив, що розкриття злочину також знаходиться на контролі в голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка. А прилуцька громадськість, зауважив Юрій Беркут, чекає результатів розслідування цієї резонансної справи.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
Прилуцької міської ради






Коментарі (0)
avatar