реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рєзніков був поганим міністром

Основна функція міністра оборони - забезпечення армії. Міноборони не було готове до війни. Загальна мобілізація виявилася настільки неочікуваною для Рєзнікова, що на складах МО не було елементарного: одягу, взуття, броніків, шоломів, аптечок.

Пройшло півтора року після вторгнення, але ми досі купуємо для ЗСУ машини, дрони, тепловізори, приціли, засоби РЕБ. Досі контракти укладаються не з виробниками, а з дивними посередниками, якими володіють родичі депутатів правлячої партії. Тобто, МО продовжує факапити свою функцію забезпечення армії.

Страшно уявити, скільки волонтери переплатили за це все, купуючи малими партіями і конкуруючи один з одним, підвищуючи ціни.

МО, плануючи на роки вперед, могло б укладати великі контракти з виробниками напряму і економити мільярди доларів. Але ніт. Ми продовжуємо купувати дрони і машини поштучно, а на нашій війні наживається маса посередників. Українці, вишкрібаючи останні гроші, кормлять цілу мережу дрібних спекулянтів.

Найкраще, що вдавалося Рєзнікову на посту міністра - це робити красіві фоточки і давати інтервʼю.

Тому особисто я радий, що цього імітатора бурхливої діяльності нарешті турнули з МО разом з його хамовитим радником. До речі, цікаво, хто порадив Рєзнікову судитися з журналістами? Бо, схоже, це стало останньою краплею, яка переконала Зеленського звільнити міністра Краси і Піару.

А тим, хто переживав, що Рєзнікова не можна знімати, бо буде гірше, скажу, що гірше не стало. Умеров - гідна кандидатура. Апаратно він виглядає набагато сильнішим і має суттєву політичну вагу.

Переконаний, з новим міністром МО стане працювати краще: більш прогнозовано, більш відкрито для суспільства, більш професійно. Бажаю панові Умерову успіхів і докласти всіх зусиль, щоб звільнити рідну землю з окупації.

Сергій МАРЧЕНКО



Теги:Рєзніков, Сергій Марченко, Міністерство оборони, Умєров


Читайте також



Коментарі (0)
avatar