реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Регіонали і в Ніжині шкодять

9 листопада відбулася чергова сесія Ніжинської міської ради, на яку виносилися до порядку денного 23 проекти рішень, серед яких були «Про функціонування української мови», «Про направлення конституційного подання до Конституційного суду України стосовно скасування закону України про засади мовної політики», «Про заборону символів тоталітарного періоду», «Про перейменування площі імені Леніна в площу святої Покрови».
Саме ці проекти рішень були направлені на збереження на збереження Української державності та української ідентичності.

Всі вищезгадані проекти рішень пройшли обговорення, як на постійній депутатській комісії, так й на тимчасовій депутатській комісії по перейменуванню площі та вулиць Ніжина. На сесії представник фракції Партії регіонів запропонував виключити проекти рішень з порядку денного, так як немає рекомендацій постійної депутатської комісії по законності. Проекти рішень незаконно, всупереч регламенту Ніжинської міської ради були виключенні з порядку денного.

Отже ми можемо ще раз переконатись, що сьогоднішня влада не має ніяких намірів та бажання відстоювати та захищати інтереси, як України, так й Української нації. Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим, який є ініціатором подання даних проектів рішень до порядку денного говорить: «Буду повторно подавати проекти рішень на розгляд сесії Ніжинської міської ради й цим самим всіляко намагатись перешкоджати нездоровим намірам сьогоднішньої влади, які направлені на розкол України та на перетворення Незалежної України на Малоросію".

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:українська мова, Максим Багрінцев, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar