реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Псевдопророцтва

Ми часто й бездумно захоплюємося пророцтвами. Рятує нас те, що ми їх… благополучно забуваємо. Але інколи варто зазирнути у старі підшивки й посміятися з того, що нам віщували популярні сучасні пророки.

Отже, пророцтво Павла Глоби від 1994 року, яке обійшло тоді чимало видань.

Сенсаційним був виступ відомого астролога і пророка Павла Глоби в столиці Латвійської Республіки: напророчено вибух на атомній станції в Литві, смерть Бориса Єльцина, розпад України і США, третя світова війна і генетичне переродження людства. Павло Глоба повідомив, що в майбутньому Латвія увійде до нової співдружності зі скандинавськими країнами, а також з Росією, Україною, Білоруссю. Перша половина 1994 року в Латвії буде мирною. Але, починаючи з літа 1994 року, почнуться масові демонстрації і акції протесту. 1995 рік буде вирішальним роком для Латвії і буде позначений радикальними перемінами, навіть відбудеться референдум.

Павло Глоба пророкує вибух на хімічному комбінаті у Вентспілсі в жовтні або в листопаді 1994 року, а також вибух Ігналінської АЕС у Литві в березні або квітні 1996 року. Він застеріг про те, що найбільшу небезпеку становить другий блок атомної станції (про необхідність закриття якої неодноразово висловлювались багато експертів).

Говорячи про Росію, Глоба зазначив, що її чекає політична нестабільність, відставка (а можливо, і смерть) Бориса Єльцина ще до 1996 року.

Україна вступить у конфлікт з Росією за володіння Кримом, який може вилитися у відкриті військові дії. Проблеми України, однак, будуть сконцентровані на іншому: Україна переживе найтяжчу економічну кризу, громадянську війну, а також відбудеться розпад країни.

Говорячи про інші країни світу, Глоба сказав, що 44-ий президент США буде в історії Америки останнім, а криза 2003 – 2004 років може вилитися в громадянську війну і розпад США.

Події в Югославії, на думку Глоби, є прелюдією третьої світової війни між європейськими та ісламськими державами в районі Середземного моря. Під час війни, за словами Глоби, двічі буде використана ядерна зброя. Ізраїль і Японія будуть союзниками мусульманських держав. Китай, а також СНД залишаться нейтральними. Німеччина буде втягнута у війну, яка почнеться приблизно у 2003 – 2004 роках і закінчиться близько 2012 року.

Глоба вважає, що третя світова війна не буде найбільшою із всіх бід, оскільки люди в результаті безвідповідальних генетичних експериментів переродяться в нові генетичні види.

До влади в Румунії прийдуть інші особи, які претендуватимуть на Буковину. Якщо Кравчук не владнає конфлікту мирним шляхом, то почнеться громадянська війна. І, нарешті, третє – хвилювання в Донбасі й небезпека, котра віє від Рівненської АЕС, після 20-их чисел травня. До речі, це можливе через недалекоглядність уряду, який «згорить» під час аварії, віщуючи тим самим прихід до влади військових.

Три гілки одного дерева – Росія, Україна, Білорусь – сьогодні роз’єднуються, трохи пізніше дробитимуться, а з 1996 року вони почнуть набирати силу. Спочатку Росії й Україні поталанить більше. Та ні зараз, ні в майбутньому війни між ними не буде. Куди більш реальна війна між Заходом і Сходом, яка може розпочатися на межі тисячоліть. Вона триватиме 15 років і забере життя третини всього людства. Такі держави, як Італія, Іспанія, Греція, Франція, Англія просто зникнуть. Збережеться лише Німеччина, котра дотримуватиметься нейтралітету. Крім Німеччини, не візьмуть участі у війні й республіки колишнього Союзу.

Спеціально для "Сіверщини"
надіслав Михайло КУРДЮК,
с.Тростянець,
Ічнянський район




Теги:пророцтва, Павло Глоба, Всесвіт, думка, Курдюк, кінець світу, Михайло


Читайте також



Коментарі (0)
avatar