реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прилуцька самооборона зупинила найманців від Миколи Рудьковського

Першого травня прилуцька Самооборона зупинила автобус з студентами агроколеджу та депутатом міської ради, помічником народного депутата Миколи Рудьковського. Вони їхали у Київ на лівий марш проти уряду. Хоча називалися - "для відпочинку".

Прилуцьке телебачення розповіло, що учасникам поїздки пообіцяли по 100 гривень за участь у мітингу.

Студенти мали підтримати вимоги соціалістів і депутата Рудьковського про введення прогресивного податку на прибутки великих підприємств. Тобто мусили захищати інтереси олігархів, до яких належить і одіозний Рудьковський.

"Невже Прилуки, які ловили тітушок, які змінили владу у місті, так низько впали, щоб за 100 гривень допомагати воювати з урядом тим, хто розкрадає Україну?" - риторично запитувала журналістка.

https://www.youtube.com/watch?v=-SFjmpVuXOs



Теги:Прилуки, прогресивний податок для олігархів, соціалісти, Народна самооборона, Рудьковський, козацька варта


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чому ж нова влада не дозволяє встановлювати індивідуальне опалення, якщо в будинку понад 60 % уже діє таких установок? Чи 1000 баксів і все буде окей?
А може тому що народ різних сортів?
avatar
2
Очень больно это все смотреть, но молитвы и верность Украинцев за Украину Бог уже слышит, каждому будет по делам его. Только Товарищи Депутаты не забывайте, что за Ваши грехи, долги отдают дети. А мы за своих детей и любимую Украину жизни. Слава Украине!!!!!!!
avatar