реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Микола Рудьковський покинув Україну, щоб уникнути арешту

Колишньому народному депутату, любителю чартерів і моделей Миколі Рудьковському загрожує кримінальне переслідування і до трьох років позбавлення волі. Про такий невеселий поворот справ для політика Патріоти України довідалися з публікації “Обозревателя“.

Видання стверджує, що найближчим часом Рудьковський буде звинувачений у викраденні співзасновника одного з найбільших газових родовищ у країні, що входить до складу компанії “Нафтогазвидобування” (ч.1 ст.146 “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини” КК України).

В 2012 році зник глава правління “Нафтогазвидобування” і одночасно міноритарій Семиренківського родовища Олег Семінський. Про його місцеперебування нічого не було відомо до останнього часу.

За даними джерел видання, пан Семінський регулярно ходить на допити і нібито заявив про причетність до власного викрадення і насильницького утримання одного з власників компанії, підприємця Миколи Рудьковського. Той нібито діяв за підтримки тодішнього глави адміністрації президента Януковича Сергія Льовочкіна, переслідуючи мету захопити повний контроль над підприємством.

Слідство також робить спроби вручити повістку пану Рудьковському, проте, за деякими даними, той спішно залишив країну. Відзначимо, що санкція ч. 1 ст. 146 КК України (“Незаконне позбавлення волі або викрадення людини”) передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Микола Рудьковський був народним депутатом від Прилуцького округу, головою Соціалістичної партії та міністром транспорту.



Теги:Прилуки, арешт, режим януковича, соцпартія, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar