реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Президент Ющенко роздивився відбитки пальців Ляшка

Президент України Віктор Ющенко продемонстрував в Чернігівському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Шевченка матеріали кримінальної справи проти народного депутата України від БЮТ Олега Ляшка.

«Ляшко Олег Валерійович – людина тричі судима... Це головний розпорядник бюджетних коштів у Чернігівській області на сьогодні, у якого відсидка, конфіскація майна, ну по повній програмі все», - зазначив Президент.

Ющенко продемонстрував сторінки з фото Ляшка, відбитками його пальців. «Це його відбитки пальців? Ніг, рук, вух мабуть. Це він?» - казав Ющенко.

Він також зачитав план індивідуального виховання засудженого і шляхи його реалізації і результативність.

«Що правоохоронна система вважала потрібним, щоб виправити цю людину: залучити до праці – не вдалося. Далі. Допомогти усвідомити вину скоєного злочину – не вдалося. Залучити до участі у громадському житті колективу засуджених – не вдалося. В інший колектив потрапив – у фракцію БЮТ», - зазначив Ющенко.

«Якби мова йшла про епізод, я б цього не робив, я б не принижував себе. Ми говоримо про систему, як криміналізується українська влада, хто за цими людьми стоїть, яка політична сила, хто її провідник», - підсумував Ющенко.

З іменем О.Ляшка пов"язані, зокрема, махінації з перенесенням митного посту у Прилуках, про що розповідав Президент під час перебування в тому місті. А також "Сіверщина" писала про оборудки з тендером на ремонт автошляхів області, за яким кошти отримала ...донецька фірма.




Теги:Ляшко, Ющенко, Кримінал, Верховна Рада, оборудки Ляшка, БЮТ


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
О, наконец-то этого голубоглазого хоть кто-то выводит на чистую воду. А в газете это будет или только на сайте?
avatar
2
Почему я не читаю этот сайт? Так лишь - иногда и случайно. Из-за таких вот пасквилей, как этот. Все нормальные граждане хорошо знают, как и за что попал под отсидку Ляшко (редакция газеты также об этом осведомлена)- тогда власть кучмивская его сломить хотела. Ну ладно, президент не знает - ему лишь бы глечики очередные собрать да пчелок накормить, а остальное все пофиг... К счастью Ляшко сильным человеком оказался, поэтому он и ЛИЧНОСТЬ! А вы все тявки по отношению к нему. А за дороги сельчане ему очень благодарны, и какая разница им - какая фирма строила эти дороги - черниговская или донецкая. Хватит уже нудить! Аж противно от ваших мерзких заметок!
avatar
3
Ага, и все три дела -- от Кучмы. Не смешите мою бабушку! А за махинации, напр., с машинами МВД забыли? А за дороги все страшно благодарны, особенно в том селе, что Сиверщина писала из бахмацкого района -- где теперь из-за Ляшка вообще дороги нет. А если на вас нападает нудота -- не ходите на этот сайт, читайте свой лююимый бютовский.
avatar
4
Журналісти газета «Україна молода» переконані, що народний депутат з БЮТу Олег Ляшко таки мав проблеми із законом. Видання розповідає, як ще за часів президентства Л.Кравчука тоді ще просто журналіст О.Ляшко перевдягався у форму полковника міліції і вимагав у начальника однієї зі станцій техобслуговування тоді престижну машину «Волга». Окрім того, БЮТівець Ляшко отримав у столиці двокімнатну квартиру за підробленими документами. Про інші його правопорушення газета розповідає в статті «Ну зовсім не справжній полковник!».
avatar