реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Послухаймо ізраїльські ЗМІ про їх одноплемінника...

Ізраїльські ЗМІ глузують над Зеленським, називаючи його "потішним президентом України". У рубриці "Новини з колишнього СРСР" журналіст Ян Голд під заголовком "Проблеми з головою? Президент України побіг через фонтан" пише:

"У Маріуполі в честь п'ятої річниці визволення відбувся парад українських військових. Правда, на парад Зеленського, який є через свій президентський статус головнокомандувачем, не пустили співробітники Управління державної охорони. Справа в тому, що охоронці не були впевнені в лояльності українських військових, які брали участь в параді, до свого президента, котрий ніколи не служив в армії, і більш того, ухилявся від призову після початку російської окупації Донбасу.

Зате Зеленському вдавалася його колишня роль коміка. Він, мабуть, не розуміє, що тепер в очах світу він принизливо виглядає потішним президентом України. Ніхто не сприймає його серйозно. То які питання можна вирішувати з таким президентом-коміком?! Так, перебуваючи в Маріуполі, і, мабуть бажаючи сподобатися своєму електорату (незабаром в Україні парламентські вибори, куди йде партія Зеленського «Слуга народу»), Зеленський несподівано чомусь тупо побіг через працюючий фонтан, ніби психічно неконтрольована людина. Президент-комік цим дурним неординарним вчинком явно розвеселив певну частину своїх невибагливих виборців. А ще додав головного болю численним охоронцям і помічникам, яким довелося слідом за Зеленським бігти через фонтан.
Коли ж охоронці наздогнали президента України, вони запхали його в машину, як примхливого малолітка, і кортеж помчав подалі від фонтану".

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:потішний президент, ганьба Зеленського, Маріуполь, Валентина Коваленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar