реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Посередність у час ослаблення національного інстинкту

Посередність на посаді завжди ненавидить геніальність.

А скільки лукавства і підлості у промові президента, він же турбується про простих солдат, а генерали такі сякі про них не дбають і заразом по ходу ще й свою вину на Івана зверну і по мобілізації,і по озброєнню.

Геть як більшовики розкладали українізовані частини у 1918 році. Мені соромно жити в країні, коли у час найважчих випробовувань для української нації за всю нашу історію, нею керують люди без честі, совісті, які замість шанувати і любити справжню, талановиту, віддану Україні військову еліту, якою захоплюється увесь світ, і яка народилася у таких складних умовах нашого тридцятилітнього розвитку, а по ній топчеться президент із своєю камарильєю із 5-6 осіб, за свідченням самого Зеленського.

Кремль, звичайно, торжествує. Та ми всеодно переможемо, бо, очевидно, що Залужний заклав міцний і надійний фундамент для вдосконалення і розвитку ЗСУ.

Тільки колосальне ослаблення національного інстинкту за роки неволі та розгул українофобства у роки до очолення держави Порошенком, призвели до обрання Зеленського. У тому розгулі, до речі, брав найактивнішу участь і "95 квартал" на чолі з теперішнім президентом.

Та у час, коли нація відчула загрозу самому своєму існуванню та існуванню своїй державі, національний інстинкт відродився майже у всіх членів нації і вона своїм непомильним чуттям побачила у Залужному свого Захисника і утвердила його своїм Вождем. Не Зеленського, не тим більше когось із його оточення.І він ним є вже сьогодні і буде завтра, попри брудні комбінації Зеленського і його ОП-и на чолі з Єрмаком, бо ж і вони відчули і зрозуміли, яку загрозу несе ця повага і любов українців до Залужного їхньому пануванню. А вони ж планують своє панування на довгі роки. І у цьому їхньому розумінні і криється справжня причина відставки Валерія Залужного. Прощення за таке безумство не повинно бути.

Микола КУЛЬЧИЦЬКИЙ



Теги:команда ЗЕ, Миколя Княжицький, український інстинкт, Залужний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar