реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Пораненим бійця 13-го та 25-го батальйонів надають кваліфіковану медичну допомогу

До 407-го базового військового госпіталю, що дислокується у Чернігові, прибули бійці 13-го та 25-го мотопіхотних батальйонів Збройних Сил України, котрі отримали поранення в зоні проведення АТО.

Як повідомив начальник госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко, до Чернігова українських захисників передислокували з Харківської військово-медичної установи.

- На стаціонарне лікування до нашого закладу поступило 43 військовослужбовці з пораненнями легкого та середнього ступеня важкості, - сказав Олександр Слєсаренко. – В основному це осколкові поранення, черепно-мозгові травми, переломи, контузії, а також є різні терапевтичні захворювання. Зараз лікарі ретельно обстежують бійців, проводять необхідне хірургічне втручання та надають іншу кваліфіковану медичну допомогу.

Полковник Слєсаренко також наголосив, що всі бійці забезпечені всім необхідним для повноцінного одужання: п’ятиразовим харчуванням, ліками тощо. Велику допомогу надають представники фонду допомоги армії «Крила Фенікса», чернігівські волонтери, громадські організації та інші активісти.

Варто додати, що бійці 13-го та 25-го мотопіхотних батальйонів утримують позиції на околицях Вуглегірська та Дебальцево, де кілька днів поспіль йдуть жорстокі бої з сепаратистами.

Віктор АНУФРІЄВ



Теги:25 батальйон, АТО, чернігівський госпіталь, російсько- українська війна, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar