реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Подорож через тридцять блок- постів до земляків

Відразу після першої поїздки в зону АТО з доставки допомоги нашим військовим «Семенівською народною самообороною» було вирішено в найкоротші терміни зібрати наступний гуманітарний вантаж. Проаналізувавши ситуацію з першої поїздки, зафіксувавши всі побажання наших військових - склали список необхідного вантажу. За кілька днів були зібрані необхідні кошти для поїздки. Суттєву допомогу надали підприємці і фермери району, а також небайдужі жителі Семенівки. Нами була поставлено ​​для себе завдання об'їхати максимально більше семенівців, які захищають нашу безпеку на сході України.

5 вересня завантажили автомобіль консервами, сигаретами, медикаментами та продуктами харчування, а також теплими речами, які принесли жителі Семенівки. В 18-00 автобус був готовий до виїзду. Транспорт надав Корольов Г.А., яким сам і управляв в перебігу всієї поїздки. Вчотирьох ми поїхали в зону АТО: Ковальов А.Ю., Ігнатенко Г.В і Соловей Р.В.
В Харкові ми докупили необхідну кількість бушлатів, комплектів форми, термобілизни, теплих шкарпеток, каріматів, спальних мішків, утеплювачів, а також теплі балаклави, сухий спирт та інше.

По дорозі, не доїжджаючи м.Куп'янськ, Харківська обл., нас зупинили і попередили, що там стріляють. Коли ми вийшли з автобуса, в пару кілометрах від нас були чутні сильні вибухи, потім піднявся чорний, густий дим. Це тривало близько 15 хвилин. Трохи пізніше з'ясувалося, що це вибухнула машина, що перевозила боєприпаси. Наслідки нам не відомі, так як місцеві провели нас об'їзною дорогою.

Нашим перший пункт прибуття перебував в Луганській області, де нас зустрів Буданов Денис і його товариші по службі. Радості не було меж. Наші замляки -військові раділи навіть від того, що побачили номера машини з буквами «СВ», не кажучи вже про нас. Заночували в автобусі на блок - посту. Всю ніч через нього йшла наша бронетехніка. Вранці роздали допомогу і поїхали в бік Луганська, там теж наші земляки, допомогли і їм. Наступним пунктом стало місце дислокації 41-го чернігівського територіального батальйону. Передали Грищенко Жені бронежилет і спальник - більше він нічого не взяв. З військової скромністю сказав - у нас все є, як ми його не вмовляли.

Останнім пунктом призначення стало місце несення служби Козлова Володимира та його бойових побратимів - чернігівців. Їм ми теж роздали все необхідне.

В даному звіті перед громадськістю району вважаю за потрібне підкреслити, що проблем на війні зараз предостатньо - від забезпечення продовольством і формою до забезпечення боєприпасами і адекватного командування. Їх видно відразу, навіть оком цивільної мирної людини. Але наші воїни захисники готові відстоювати Україну до кінця, не дивлячись ні на які труднощі і проблеми.

За час цієї поїздки ми проїхали понад 2000 км і витратили три доби. Проїхали близько 30 блок - постів, не забуваючи радувати солдат дрібницями, такими як сигарети і солодощі.

Почули ми сотні «спасибі» від земляків і просто військових. Додому ми приїхали втомлені, але задоволені, що провідали своїх і допомогли їм. Від наших військових ми почули пам'ятну фразу - наша армія тримається на таких добровольцях, як ми і таких волонтерах, як ви.

Нагадуємо, що пункт прийому допомоги армії і військовим знаходиться в громадській приймальні районної організації «Батькііщіна» (тел 2-01-21). Засоби приймаються «Семенівською народною самообороною» Ковальовим Олексієм (тел. 0683853385).

Передаємо всім, хто надав допомогу, величезні слова подяки від наших захисників. Упевнений, що разом наша армія з народом витримає будь-які випробування, бо правда на нашому боці - ми захищаємо свою українську рідну землю.

Член громадського формування
«Семенівська народна самооборона» Роман СОЛОВЕЙ



Теги:Народна самооборона, зона АТО, АТО, гуманітарна допомога, російсько- українська війна, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar