реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

По відставці Шефіра

Шефір – найближчий друг та соратник Зеленського ще з часів юності президента. Про тісні відносини Зеленського та Шефіра говорить і той факт, що саме на сім'ю Шефіра родина Зеленських переписала корпоративні права на українські та офшорні компанії. Тому Шефіра часто називали «гаманцем президента».

Мало того, в декларації сім'ї Зеленського привертає увагу спільне попарне володіння нерухомістю: сам Зеленський на пару з Шефіром купив велику квартиру у Києві, а його дружина Олена на пару із дружиною Шефіра - іншу квартиру. Якась шведська сім’я йолі-палі.

Але повернемось до «гаманця» президента. Просто так можновладці свої «гаманці» не звільняють. Якщо існує якась небезпека, на них переписують основні активи і ховають у надійному місці. У Швейцарії, наприклад. Чи в Ізраїлі. «Гаманець» може стати там послом. Або просто жити під одним зі своїх трьох паспортів - у Шефіра їх, як і у Коломойського, три.

І якщо Коломойський ховається від американського правосуддя в українській комфортабельній буцегарні, то Шефір поки що птаха вільна і може літати там, де гроші Зеленських-Шефірів будуть надійно збережені та максимально примножені.

Олег ШАРП


P.S. Викладене вище прошу вважати фантазіями автора. Насправді помічник Зеленського був звільнений тільки тому, що у президента відкрились очі, і він на пʼятому році президентства узрів повну бездарність свого давнього друга у процесі управління країною. Всі співпадіння по прізвищах також прошу вважати випадковими, а сумніви у чеснотах нашого президента - тимчасовим помутнінням розуму.



Теги:Шефір, Олег Шарп, ОПУ, Зеленський, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar