реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

По краплі вичавлювати з себе Булгакова!

5-10 років різниці, власне, якби в мене був старший брат, він був би серед них - і вже безнадійний дроч на Висоцького, Булгакова... не знаю, хто третій, має ж бути троє в цій трійці непозбувного совка, а в мене зразу два кандидати - Борис та Аркадій. Брати, але не Капранови. Стругацькі. Дідусі й бабусі всіх згаданих, крім Булгакова, до речі - з Києва. Але корєнним корєнниє чомусь вважають саме його, але то таке.

Вони в 91 почали руйнувати СРСР, бігати на рухівські мітинги, брати участь у перших справжніх виборах й одночасно цитувати професора Преображенського з "Собачого серця". Найзатятіші цитують досі й клепають в фотошопі мемчики про Шарікова, не задумуючись, що це в них автобіографічне.

Вчора один депутат перших скликань Верховної Ради, рухівець, написав мені, що Булгаков значно вплинув на українську літературу бо це ж БУЛГАКОВ! Боже, чому ми сподівалися, що вони зможуть прийняти нам гарних законів? Все ж закономірно. Цікаво, скільки естонських депутатів здатні написати таку фразу "бо це ж ДОВЛАТОВ"!

Мабуть небагато і відомо якого походження. Він для них такий же тибля як і решта. В цьому ця справа й нічого тут не поробиш. По краплі вичавлювати з себе Булгакова. Іншого не дано.

Антон САНЧЕНКО



Теги:Довлатов, Булгаков, Антон Санченко, російська література


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Боже, какой отбитый недоавтор.
avatar
2
Во аффтар кретин!!!!!
avatar