реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Петро ганяє у хвіст і в гриву

Ходжу на ефіри і бачу, як наш "політикум" кидається на президента Порошенка з задиристим гавкотом, мов сільські дворняжки на незнайомця.

Я не одразу осягнув природу цього гавкоту. Їм просто вигідно, щоб жодна людина не виглядала краще, ніж вони. Чужі достоїнства (а в Порошенка одне мистецтво дипломатії чого варте) є ніби докором їхньому убожеству, примітивності і аморальності.

Але ця опозиційна до розуму і відповідальності "політтусовка" не розуміє, наскільки цим гавкотом шкодить сама собі. Бо якщо вже на Пороху є плями, то в якому багні їхні дорогі пінжаки?

Порошенко, безумовно, не бездоганний, як і всі ми. Але треба цінити хоча б те, що в нього стає розуму, духу і сили поставити гідні цілі, унікально важливі для України, і добиватися їх.

Це незрівнянно цінніше для самого виживання Українського народу, ніж дзявкіт його опонентів, готових впасти на коліна перед ворогом України.

Якого Петро, попри нерівність сил, поки ганяє і в хвіст і в гриву. Тим самим рятуючи життя і майно не лише всій Україні, але й багатьох довб...нів, яким бути вдячними за це не стає ні розуму, ні совісті.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:українська журналістика, порошенко, Олександр Палій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar