реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Петріоти" - в дії?

А у мене для вас - шикарна новина.

Отже, за інформацією видання Defence Express, позаминулої ночі (з 3 на 4 травня, наступна після провокацій з ударом БПЛА по Кремлю) кияни чули дуже гучний вибух у повітрі таки від збиття аналоговнєтної ракети "Кинжал" Х-47.

На фото, яке опублікувало видання, видно по формі носового обтічника, що це - з величезною долею вірогідності, таки він. Той самий "Кинжал", який рашисти хочуть називати гіперзвуковим. Хоча він таким насправді не є.
Просто він запускається з того самого клятого МІГ-31, який летить дуже швидко. І спочатку ракета досягає гіперзвукової швидкості - за рахунок використання і своєї швидкості, і швидкості літака. Але довго не може її витримувати, тому в кінці заходить на ціль вже як звичайна балістична ракета. А ось це "Петріоти" збивають з чималою долею вірогідності.

Отже, "Петріоти" дійсно в дії.
І тепер ЗСУ можуть збивати все ракетне, що є на озброєнні рашистських виплодків. Тобто, вони тепер позбавлені своєї передостанньої переваги над нами.

Остання - це літаки та їх кількість. Тому армія так чекає на F-16, які остаточно позбравлять янсур будь-якої фори над нами.
Про ядерку навіть не бачу смислу говорити - вона не буде використана.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:ракетна атака, російсько - українська війна, Богдан Буткевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar