реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Олександр Соколов пив чай в "Інтермеццо". Фотозвіт. Оновлено

За чашкою чаю з представниками чернігівських ЗМІ провів зустріч Чернігівський міський голова Олександр Соколов у нововідкритому
культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо". Під час невимушеної бесіди Олександр Володимирович розповів про вдале святкування дня міста.
- Люди з інших країн, сказали мені, - розповів пан Олександр, - що все було щиро, невимушено. На обличчях людей більше з"явилося усмішок!
Найбільше порадувало голову відкриття суспільно-значимого проекту товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченка - "Інтермеццо" та будівництво 17-ти поверхового будинку.
Незважаючи на кризу на дворі, міський голова виявився налаштованим на позитив.
Окрім того, міський голова пообіцяв голові товариства "Просвіта" Василю Чепурному сприяння у наповненні книгарні новинками.
- Як тільки увечері книга з"явилася на ринку "Петрівка" у Києві, зранку вона має з"явитися у Вас! Міський голова несподівано багато гарних слів говорив про обласне товариство "Просвіта", його голову та культурно-мистецький центр "Інтермеццо".
Під час бесіди було повідомлено про подальші напрями розбудови туристичної інфраструктури міста. Зокрема, у планах -- створення постійно діючого вернісажу біля Художнього музею на Валу, пропаганда туристичної слави Чернігова.

Журналістів цікавили багато різних несподіваних питань -- зокрема, від "Сіверщини" пролунало питання про кумів міського голови. Виявилося, що всі вони -- шкільні друзі і до органів влади стосунку не мають. Мандрівник Олександр Волощук подарував Олександру Соколову сигнальний примірник своєї нової книги "Північна Одіссея".Олександр ЯСЕНЧУК









Коментарі (1)
avatar
1
Підкажіть пану Соколову, який збирається Вас підтримувати, що книжковий ринок "Петрівка" це місто для продажу контрабандноі російськоі книги. Справжніх украінських книжок там нема. Мабуть пан Соколов зовсім не знає хто робить сучасну украінську книгу.
А які книги будуть у Вас - контрабандні російські, чи все ж таки украінські??

с уважением
Владимир
avatar