реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Олег Авер'янов приховує свої реальні доходи

Екс-депутат Чернігівської обласної ради Олег Авер'янов переконує суд, що перед розлученням витратив 6 мільйонів гривень в інтересах родини. Його екс-дружина Євгенія Авер’янова стверджує, що це неправда.

Про це стало відомо у ході судового засідання в Чернігівському апеляційному суді 25 січня 2020 року, передає кореспондент Нова Влада.

Дану судову справу розглядає колегія із трьох суддів: Анжела Скрипка, Олена Онищенко та Ірина Боброва.

Адвокат Олега Авер'янова Наталія Неупокоєва намагається надати суддям Чернігівського апеляційного суду інформацію щодо якої, за оцінками екс-дружини, немає очевидних доказів. Наталія Неупокоєва стверджує, що кошти були витрачені на родину, але, як вбачається з ходу судового засідання, не надає доказів на підтвердження цього. Мова, за даними Євгенії Авер'янової, йде про понад 6 мільйонів гривень, отриманих в якості доходів Олегом Авер'яновим за 2014 та 2015 рік, поки подружжя було у шлюбі.

За словами Євгенії Авер'янової, протягом цього часу родина не відпочивала разом, і не робила дороговартісних покупок. Тому незрозуміло, яким чином така велика сума коштів була витрачена на інтереси родини. Разом з тим, адвокат Авер’янова каже, що до моменту дати розлучення стосунки подружжя були довірливими, бюджет родини нікому не відомий, і перед подачею заяви на розірвання шлюбу тодішній депутат Чернігівської облради продавав спільне майно за усної згоди своєї дружини.

«Олег Авер'янов у січні 2015 року вкрав у мене подарований ним же автомобіль. Також тоді ж зникли мої прикраси, які мені подарували мої друзі на свята. То про які довірливі стосунки може йти мова?», – прокоментувала Євгенія Авер'янова Нова Влада.

Олег Авер'янов не надав коментарів стосовно того, чи були у нього з Євгенією Авер'яновою довірливі відносини з моменту ймовірного викрадення авто до дати розірвання шлюбу.

Нагадаємо, раніше Нова Влада писала про те, що Олег Авер'янов намагається не допустити публічного висвітлення судового процесу за його участі. Він неодноразово подавав клопотання про розгляд таких справ у закритому режимі, хоча законних підстав для цього не існує.

Олег Авер'янов є соратником Олега Ляшка, обласну організацію партії якого очолював.



Теги:Олег Авер'янов, Радикальна партія Ляшка, Прилуки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar