реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ол. Соколов: а напослєдак я скажу... про 300 срібняків і тачку гною

Ну, ось, здається, і над друготурово-мерсько-виборним Черніговом прояснилося! Офіційний результат буде виголошено завтра, але вже тепер прес-служба партії «Наш край» передала для ЗМІ заяву Олександра Соколова, в якій він фактично визнав свою поразку, і в якій, зокрема, замість привітати з перемогою свого опонента – він того… залякує! Каже, що нікуди не зникає із Чернігова, а залишається в міській раді і буде жорстко контролювати Владислава Атрошенка у його мерському фотелі.

Окрім того у своїй публічній заяві Олександр Соколов виголосив дуже серйозні звинувачення. Настільки серйозні, що якби ми жили у справді правовій державі, то це неодмінно мало б стати приводом для ґрунтовної перевірки компетентних органів. Але. Чи хтось зверне на те увагу нині? Навряд. Напевно, як завжди, буде не до того. Адже чого ще треба – Чернігів обрав «проєвропейський шлях» після «комсомольського тупика».

Поживемо – побачимо!

Що ж до того, що написав ображений Соколов, так це по суті «заява у міліцію»: «… мій опонент вдався до традицій масованого підкупу, закладених його партією під час виборів на 205-му окрузі. Вони чинили зло, дискредитуючи діяльність міської влади щодо таких соціальних ініціатив, як соціальна картка. На жаль, міська міліція та деякі працівники державного апарату замість служіння закону присягнули забаганкам центральної влади. Замість того, аби зупинити порушення закону, вони стали активними учасниками цієї кримінальної ганьби. Мені прикро, що нашій громаді забракло політичної зрілості повністю утриматися від спокуси легких грошей. Саме ці гроші спотворили результат волевиявлення. Мені особисто було соромно бачити велелюдні черги до пунктів виплати 300 срібняків від Атрошенка. Я знаю, що людям сьогодні живеться вкрай непросто. Але знаю точно, що майбутнє нашого міста, наших дітей та онуків коштує значно дорожче. Сьогодні, на жаль, частина громади погодилася на прейскурант від Атрошенка, який оцінив майбутнє нашого міста за ціною кількох тачок гною…».

І далі – ті «погрози», про які вже йшлося: «У міськраді будемо дуже жорстко контролювати команду нового мера. Ми змусимо його виконувати всі дані обіцянки…».

Поживемо – побачимо!

Адже політики, вони як діти – швидко ображаються і швидко потім утирають сльози. Бо є одна річ, яка здатна примирити найзатятіших і найлютіших ворогів – це гроші, які «валяються» під ногами, які легко «підняти», якщо ти при владі. А щоб їх підняти – не є ганьба «зігнутись» зайвий раз і зайвий раз «утертися». Наголосимо, що це не розповсюджується на простих смертних, а стосується виключно політиків. Українських.

Дормидонт Бублик для «ХД» Хвиля Десни



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar